Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek

 

1. Szolgáltató, üzemeltető

A Szolgáltató adatai, elérhetősége és az Ügyfélszolgálat feltüntetésre került az ÁSZF-ben, illetőleg az Impresszum részét is képezi – itt ezért külön nem részletezzük. A sikerhozo.hu honlap üzemeltetését, mint üzemeltető a Szolgáltató végzi.

 

2. Honlap

Szolgáltató üzemelteti a sikerhozo.hu honlapot, amely „www” előtaggal és „www” előtag nélkül is elérhető. A honlap tárhely szolgáltatójának megnevezését és elérhetőségét az Impresszumban találhatod.

 

3. Felhasználó

Felhasználónak nevezünk minden honlap látogatót, akár direkt (a böngésző címsorába gépelve a honlap címét), akár hivatkozáson keresztül érkezik a honlapra.

A jelen honlap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a honlap üzemeltetőjének a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa, és kizárólag saját személyes információ szerzésére és saját felelősségre használja fel. Felhasználó a honlap látogatásával kifejezetten elfogadja jelen Felhasználási Feltételeket.

A jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő olyan átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, nyilvános előadásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához, amelyen az üzemeltető szerzőségét nem tüntetik fel. A jelen feltételek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jogi szabályozásnak és a honlap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

 

4. Illegális használatért kötbért számlázunk

A honlap teljes szöveges és grafikus tartalma, a hírlevél sorozatok (publikálási időpont nélkül), a letölthető tanulmányok, a videók és más közzétett tartalmak szerzői jogi védelem alatt állnak az 1999. évi LXXVI. törvény alapján és Németh Csaba szerző jogtulajdonát képezik.

A honlap mindennemű tartalmának engedély nélküli felhasználása, átdolgozása, terjesztése, többszörözése, nyilvános előadása, eltorzítása, megcsonkítása tilos, ideértve, de nem kizárólag, az üzleti és bevétel megszerzésére irányuló tevékenységre való felhasználást is. A honlap tartalma, vagy annak része kizárólag abban az esetben használható fel, ha előzetesen ahhoz a szerző (Németh Csaba) kifejezett írásbeli hozzájárulását adta. Ilyen esetekben a szerző neve (Németh Csaba) és a forrás (az adott honlap címe) kötelezően megjelenítendő, és csak a szerző által engedélyezett tartalomrészlet használható fel, kizárólag az írásbeli hozzájárulásban meghatározott feltételekkel, az így meghatározott módon, formában és terjedelemben, valamint ideig. Mindezek mellett a Szerző fenntartja magának a jogot, hogy az utánközlés vagy részbeni utánközlés előtt, alatt vagy után ezt az engedélyt indokolás nélkül bármikor visszavonja.

Amennyiben a honlap tartalmát harmadik személy honlapján, nyomtatott médiumokban, nyilvános előadásokon, vagy bármilyen más írott, illetőleg szóban elhangzott módon, a Szerző engedélye hiányában bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként napi 100.000 Ft + ÁFA, azaz napi egyszázezer forint + ÁFA összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak.

Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldaltartalom 20 %-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szöveget. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. A bizonyításhoz közjegyzői tartalomtanúsítást alkalmazunk a jogsértő költségére, amely közokirat.

 

5. Felelősség kizárása

Minden információ, módszer, „know-how”, bemutatott példa és más tartalmak kizárólag tájékoztatási célúak. Ezek alkalmazásáért, vagy az alkalmazásból fakadó előnyökért nem szavatolunk, az ebből származó károkért felelősséget nem vállalunk. Minden, a tájékoztatás során megismert információ felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére történhet, aki ezen információk felhasználásával ezt kifejezetten elismeri.

 

6. Díjköteles termék

A díjköteles termékkel, termékekkel vagy szolgáltatással kapcsolatos jogi kereteket az ÁSZF szabályozza. A díjköteles termék megrendelésével kapcsolatosan tájékoztatást a Megrendelés menete című közleményünkben adunk.

 

7. Adatvédelmi irányelvek

A feliratkozás önkéntesen történik. A feliratkozáskor megadott személyes adatokat bizalmasan, a jogszabályoknak megfelelően, kizárólag üzleti célhoz kötötten kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. Az adatokat megfelelő technikai és szoftveres úton védve tároljuk.

A feliratkozás bármikor megszüntethető (le lehet iratkozni) bármelyik általunk küldött elektronikus levél lábléc részén (alul) lévő leiratkozási linkre való kattintással. Az adatmódosítás a felhasználó által kérhető az adatmódosító linkre kattintva, amely szintén a küldött hírlevél lábléc részén található. Az adatkezelés megszüntetését és adataid törlését kérheted bármely email címünkön, ebben az esetben a továbbiakban hírlevelet sem tudunk számodra küldeni.

A feliratkozáskor bekért, a NAIH-hoz bejelentett kezelt adatok köre: név, email cím, telefonszám, számlázási cím, mindig az adat jogosultja általi megadás útján. Az adatokat hírlevél küldésre, blogértesítő küldésére, saját hirdetéseinek küldésére, valamint vásárlóink kiszolgálására használjuk. A jogosult által adott adatokat nem ellenőrizzük. A vásárlás során nem megfelelően megadott, vagy hamis adatok esetén annak következményeiért a felelősség kizárólag az adatközlőt terheli.

Az adatkezelést az alábbi Adatvédelmi nyilvántartási azonosító felhatalmazása alapján végezzük: NAIH-105107/2016.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.