Megrendelés

Megrendelés

 

Kérlek, hogy valós adatokkal töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot. Ezeknek az adatoknak az alapján tudunk számlát kiállítani, illetve a későbbiekben meglepetéssel és kedvezményekkel szolgálni.


  Megrendelő adatai

  Teljes név:
  Email cím: 
  Telefonszám: 
  MLM cég (ha nincs, írd be, hogy nincs): 
  Kupon kód (ha van): 


  Számlázási adatok

  Név (vagy cég neve): 
  Ország: 
  Irányítószám: 
  Település: 
  Utca, házszám (emelet, ajtó): 

  A Megrendelés menetéről szóló tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem.
  Az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam és elfogadtam.

  Robotok ellen: írd a képen látható karaktereket az alatta lévő mezőbe!
  captcha

  <--- Kattitns a gomra!

   

  Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak az irányadóak.
  A szerződés a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik. Az űrlap beküldésével elismered, hogy a vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket megismerted, elfogadtad és magadra nézve kötelezőnek tekinted.

  A megrendelés elküldésével elfogadod továbbá, hogy egyúttal feliratkozol a hírlevelünkre is. Az adataidat a törvényi előírásokat betartva és zártan kezeljük és védjük, természetesen nem adjuk ki harmadik félnek. Ismerjük és tudjuk, hogy bosszantó, ezért mi nem küldünk neked kéretlen levélszemetet. A hírlevélről a későbbiekben egyetlen kattintással le tudsz iratkozni. Adataid kezelését a
  NAIH-105107/2016 adatkezelési azonosítószám felhatalmazása alatt végezzük. Ide kattintva tekintheted meg az adatvédelmi irányelveinket.

  A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.