Megrendelés

Megrendelés

 

Kérlek, hogy valós adatokkal töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot. Ezeknek az adatoknak az alapján tudunk számlát kiállítani, illetve a későbbiekben meglepetéssel és kedvezményekkel szolgálni.


Megrendelő adatai

Teljes név:
Email cím: 
Telefonszám: 
MLM cég (ha nincs, írd be, hogy nincs): 
Kupon kód (ha van): 


Számlázási adatok

Név (vagy cég neve): 
Ország: 
Irányítószám: 
Település: 
Utca, házszám (emelet, ajtó): 

A Megrendelés menetéről szóló tájékoztatót elolvastam és tudomásul vettem.
Az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam és elfogadtam.

Robotok ellen: írd a képen látható karaktereket az alatta lévő mezőbe!
captcha

<--- Kattitns a gomra!

 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak az irányadóak.
A szerződés a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik. Az űrlap beküldésével elismered, hogy a vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket megismerted, elfogadtad és magadra nézve kötelezőnek tekinted.

A megrendelés elküldésével elfogadod továbbá, hogy egyúttal feliratkozol a hírlevelünkre is. Az adataidat a törvényi előírásokat betartva és zártan kezeljük és védjük, természetesen nem adjuk ki harmadik félnek. Ismerjük és tudjuk, hogy bosszantó, ezért mi nem küldünk neked kéretlen levélszemetet. A hírlevélről a későbbiekben egyetlen kattintással le tudsz iratkozni. Adataid kezelését a
NAIH-105107/2016 adatkezelési azonosítószám felhatalmazása alatt végezzük. Ide kattintva tekintheted meg az adatvédelmi irányelveinket.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.