Megrendelés menete

Megrendelés menete

 

Köszönöm, hogy érdeklődsz a megrendelés menetéről. Kérlek, gondosan olvasd el az alábbi tájékoztatást, ez mindkettőnk érdeke.

megrendeles-menete

 

1. Kattints a „megrendelés” gombra!

A honlapon megvételre kínált elektronikus könyv (e-könyv) oldalán a „megrendelés” gombra kattintva jutsz a megrendelés oldalra.

 

2. Töltsd ki az űrlapot, és küldd el részünkre az adatokat!

A megrendelés oldalon egy űrlapot találsz, amelyen minden mező kitöltése a megrendelés teljesítésének alapfeltétele. Minden megrendelés teljesítésekor természetesen számlát adunk, ezért is fontos, hogy valós adatokat adj meg, és ellenőrizd le még egyszer az elküldés előtt. Különösen igaz ez az email címre.

A megrendelő oldalon az űrlap hiánytalan kitöltése után az űrlap alatt található „Igen, megrendelem a könyvet” gombra kattintva küldd el az adataidat.

Figyelem: amikor erre a gombra kattintasz, azzal távollévő felek közötti szerződés jön létre, és fizetési kötelezettséget eredményez. Ezért kiemelten fontos, hogy tényleg elolvasd az Általános Szerződési Feltételeket. Ez nem a szokásos bla-bla, hanem a jogaidat és a szerződés körülményeit rögzítő jognyilatkozat.

 

3. Utald át a termék vételárát!

Miután – a megfelelő tájékozódás után – elküldted a megrendelésed adatait, küldünk részedre egy díjbekérőt. A díjbekérő NEM pénzügyi bizonylat, hanem egy tájékoztatás az utalás adatairól. Ebben osztjuk meg veled az utalási adatokat, úgy mint a céges nevünk, bankunk neve és számlaszámunk. Ebben a díjbekérőben is leírjuk, hogy a közlemény rovatba mindenképp tüntesd fel azt az email címet, amelyről a rendelést leadtad, valamint a “Sikerhozó” nevet. A vételár kiegyenlítését nyolc munkanapon belül kell teljesítened.

Figyelem! Cég nevére kizárólag akkor tudunk számlát kiállítani, amennyiben az átutalást a megadott cég bankszámlájáról teljesíted.

Tapasztalataink szerint az átutalásod általában 1–3 nap alatt megérkezik hozzánk.

FONTOS! Bizonyos levelező programok a leveleinket esetenként a spam mappába teszik. Ha a megrendelés elküldését követő 1 órán belül nem kapsz levelet tőlünk, kérlek, hogy nézd meg a spam mappádat. Ha levelünket ott megtalálod, kérlek vegyél fel minket a megbízható feladók közé (bizonyos levelezőknél: white list).

Ha a díjbekérő levelünket ott sem találnád, kérlek keresd az ügyfélszolgálatunkat a rendeles@sikerhozo.hu címen, hogy megoldjuk a problémát.

 

4. Érkezik az e-könyv és természetesen a számla is.

Amikor az átutalásod beérkezik, erről a bank külön is értesít minket, haladéktalanul, de legkésőbb 1 munkanapon belül elküldjük az e-könyvet és az e-számlát is részedre. Az e-számla az adóhivatal által elfogadott rendszerből és formában kerül kibocsátásra.

A megvásárolható e-könyv „.pdf” formátumú. Megnyitásához, olvasásához pdf-olvasó program szükséges. Ezt a programot ingyenesen letöltheted innen: http://get.adobe.com/hu/reader/

 

Dokumentum védelem:

Természetesen azt feltételezzük rólad, hogy Te is hozzájárulsz az üzleti tisztaságához azzal, hogy nem másolod a terméket. Ugyanakkor illik felhívnunk a figyelmet arra, hogy minden általunk megküldött e-könyv egyedi azonosításra alkalmas adatokat tartalmaz olyan módon, hogy akár a kinyomtatott és másolt verzió esetén is meg tudjuk állapítani annak a kiindulási pontját (eredetijét). Ez elegendő adat ahhoz, hogy eljárást tudjunk indítani. Az illegális terjesztés vagy másolás minden esetben bírósági eljárást von maga után! A másolásvédelmi intézkedésünkről többet megtudhatsz az ÁSZF mellékletéből.

 

5. Többes rendelés

Egy vásárló egyetlen könyvet rendelhet. Ha szeretnéd, hogy a csapatodban többen olvassák a könyvet, hívd fel a figyelmüket a megrendelés lehetőségére. Minden kiadott példányt személyhez kötünk, ezért nem tudunk arra lehetőséget biztosítani, hogy te vásárolj meg 12 példányt.

Azonban elképzelhető olyan eset, hogy te már vásároltál saját részre, de valakinek még ajándékba szeretnéd megrendelni a könyvet. Ebben az esetben kérlek, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a rendeles@sikerhozo.hu címen, hogy megoldjuk a helyzetet.

Létezik még egy olyan eset, amikor több főből álló közösségben ajánlhatod sikerrel a könyvet. A bevezető időszakot követően megnyitjuk a lehetőséget arra, hogy ilyen esetekben partnerünkké válj, és tisztességes jutalékot kapj minden eladás után.

 

6. További díjak vagy költségek nincsenek

Értelemszerűen, mivel letölthető digitális termékről van szó, a termékkel kapcsolatosan nem merülnek fel egyéb kiadások. Nincsen postázási díj, sem szállítási díj, sem egyéb más rejtett költség.

 

7. Milyen jogok illetnek meg és kötelezettségek terhelnek?

A jogok és kötelezettségek részletesen kifejtésre kerülnek az ÁSZF-ben.

Jogok

Ha számodra úgy kényelmesebb, a könyvet (e-könyv, munkafüzet, példatár) kinyomtathatod – a munkafüzet feldolgozása miatt ezt igazából javasoljuk is. De kérünk, hogy ne add tovább. Természetesen a termékről készíthetsz magadnak biztonsági mentést is egy példányban.

Kötelezettségek

A megrendelés leadásakor létrejövő jogviszony fizetési kötelezettséget jelent. Ez annyit jelent, hogy 8 napon belül ki kell fizetned részünkre a megrendelt termék árát. Köteles vagy továbbá a termékre vonatkozó szerzői jogokat maximálisan tiszteletben tartani.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.